MacOS VPN-palvelut

Paras VPN MacOS laitteille

Päivitetty: Marraskuu, 2020

Hyvän Mac-laitteiden kanssa toimivan VPN-palvelun avulla voit varmistaa, että voit selata internetiä turvallisesti ja anonyymisti. Lisäksi VPN auttaa sinua saamaan paljon enemmän internet-vapautta, esimerkiksi ohittamaan internet-sensuurin, ja Netflixin asettamat maakohtaiset rajoitukset. Lisäksi voit käyttää julkisia Wi-Fi-verkkoja tarvitsematta huolehtia hakkereista, jotka varastavat henkilökohtaisia tietojasi ja vakoilevat verkkoliikennettäsi. Tässä artikkelissa saat selville, mitkä ovat parhaat VPN-palveluntarjoajat MacOS käyttöjärjestelmille.

VPN Macille – Mitä pitää ottaa huomioon?

On paljon palveluntarjoajia, joista valita, kun etsit VPN-palvelua Macille. Tärkein ehto on, että tarjoaja tarjoaa ohjelmiston MacOS:lle, eli Mac-käyttöjärjestelmälle. Onneksi melkein kaikki premium VPN-palveluntarjoajat tekevät niin.

Toinen asia, johon kannattaa kiinnittää huomiota, on yhteyden nopeus, koska on erittäin ärsyttävää, kun VPN-yhteys hidastaa internet-yhteyttäsi. Siksi teemme kaikille VPN-palveluntarjoajille nopeustestit, jotta voimme selvittää, hidastavatko internet-yhteyttä.

Lopuksi on paljon henkilökohtaisia mieltymyksiä VPN-palveluiden suhteen. Yhden henkilön mielestä on erittäin tärkeää, että VPN-palveluntarjoaja sallii torrenttien lataamisen, kun taas toinen haluaa pystyä käyttämään VPN-tiliä mahdollisimman monella laitteella samanaikaisesti. Siksi parhaat VPN-palveluntarjoajat vastaavat kaikkien tarpeisiin ja tarjoavat hyvää vastinetta rahalle.

Kaikki nämä asiat on hyvä pitää tämä mielessä, kun valitset VPN-palvelua Macille.

Parhaat VPN-palvelut Macille

Olemme valinneet alle parhaimmat VPN-palveluntarjoajat jotka sopivat käytettäväksi MacOS:n kanssa. Kaikki nämä toimivat myös muilla käyttöjärjestelmillä, kuten iOS, Android ja Windows.

ExpressVPN Macille

ExpressVPN on MacOS yhteensopiva VPN-palvelu, joka tarjoaa suuren palvelinverkoston nopeilla ja vakailla yhteyksillä Voit myös halutessasi ladata P2P-verkkojen kautta torrentteja. ExpressVPN toimii jopa Netflixin kanssa, joten voit esimerkiksi katsella laajaa valikoimaa elokuvia ja sarjoja Netflixin yhdysvaltalaisilta sivuilta.

ExpressVPN:llä on erinomainen MacOS-sovellus, joka on hyvin yksinkertainen ja selkeä käyttää. Heidän turvatoimenpiteensä noudattavat korkeimpia kansainvälisiä standardeja, joten yksityisyytesi netissä on turvattu Tämän vuoksi voimme suositella ExpressVPN palvelua Macillesi.

ExpressVPN
Tarjous:
Vain 7,41€ kuukaudessa 1-vuoden sopimuksella.
9.5
  • Erittäin helppokäyttöinen VPN
  • Täydellinen anonyymiin selaamiseen, lataamiseen ja suoratoistoon
  • Yli 3000 palvelinta 94 maassa
Vieraile sivustolla

Surfshark for Macille

Surfshark ei ole vain erittäin edullinen VPN-palveluntarjoaja, vaan tarjoaa myös suuren palvelinverkoston. Lisäksi Surfshark on yllättävän nopea VPN hintaluokassaan. Myös Surfshark tarjoaa sovelluksen MacOS:lle, joka on erittäin käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen.

Surfshark mahdollistaa myös torrentien lataamisen tarjoamalla erityisiä P2P-liikenteeseen optimoituja palvelimia. Kaikki VPN-palveluntarjoajat eivät salli torrentien lataamista, mutta Surfshark on P2P-vertaisverkkoliikenne ystvällinen VPN-palveluntarjoaja. Tämän lisäksi Surfshark toimii hyvin Netflixin yhdysvaltalaisen version kanssa.

Turvallisuuden ja yksityisyyden suhteen Surfhark pärjää myös hyvin. Surfshark ei kerää tai tallenna käyttäjälokeja.

Surfshark
Tarjous:
Pysy anonyyminä internetissä, alkaen 1,87€/kuukausi.
8.8
  • Erittäin käyttäjäystävällinen, toimii Netflixin ja torrentien kanssa
  • 30 päivän rahat takaisin -takuu. Ilman turhia kysymyksiä!
  • Halpa monilla lisäominaisuuksilla
Vieraile sivustolla

Private Internet Access Macille

Private Internet Access tarjoaa myös sovellus MacOS käyttöjärjestelmälle. Tämä palveluntarjoaja asettaa asiakkaidensa yksityisyyden aina ykköseksi. Palvelu tarjoaa erinomaiset suojausstandardit, turvalliset salausprotokollat eikä palvelu pidä käyttäjälokeja. PIA mahdollistaa myös torrentien lataamisen anonyymisti.

Toinen suuri plus on, että Private Internet Access on erittäin edullinen, saat sen käyttöösi vain muutamalla eurolla kuukaudessa.

PIA
Tarjous:
Suojaa yksityisyytesi, alkaen 2,50€/kuukausi.
8.5
  • Vahva keskittyminen yksityisyyteen ja turvallisuuteen
  • Nopeat ja vakaat palvelimet
  • Halpa hinta
Vieraile sivustolla

Ilmainen VPN Macille vai maksullinen

Ilmaiset VPN-palvelut voivat tuntua erittäin houkuttelevilta, vain koska ne ovat ilmaisia. Monet ilmaiset VPN:t eivät kuitenkaan ole turvallisia. Esimerkiksi ne pitävät usein lokeja käyttäjistä tai myyvät henkilötietojasi kolmansille osapuolille, ja myös tietoturvasta on tingitty. Joskus ne jopa voivat asentaa haitta- tai seurantaohjelmia laitteellesi, pahimmassa tapauksessa viruksia.

Lisäksi monilla ilmaisilla VPN-palveluilla on kuukausittaisia data- tai nopeusrajoituksia, joten VPN:llä voit suojata vain tietyn määrän megatavuja tai gigatavuja internet-liikennettäsi kuukaudessa. Nopeusrajoitukset hidastavat internet-liikennettä dramaattisesti, ja yleensä ilmaisten VPN-palveluiden yhteydet ovat epäluotettavia.

Yhteenveto

ExpressVPN, Surfshark ja Private Internet Access ovat kaikki hyviä vaihtoehtoja Mac-tietokoneille, jos haluat käyttää VPN:ää Macissa. Nämä palvelut tarjoavat MacOS yhteensopivat VPN-sovellukset, jotka ovat helppoja asentaa ja käyttää. Vain muutamalla eurolla kuukaudessa voit suojata yksityisyytesi verkossa.

Paras VPN MacOS laitteille: Usein kysytyt kysymykset

Olemme keränneet alle aiheeseen liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä. Klikkaa kysymystä, ja näet vastauksen.

ExpressVPN palvelulla on suuri määrä palvelimia monissa paikoissa eri puolilla maailmaa. Kaikissa näissä palvelimissa torrentien lataaminen P2P-verkkojen kautta on sallittua. ExpressVPN toimii myös Netflixin kanssa. Palvelulla on erinomaiset ohjelmistot ja sovellukset kaikille yleisimmille käyttöjärjestelmille. MacOS VPN-sovellus on hyvin yksinkertainen ja selkeä käyttää. Nopeuden, vakauden ja erinomaisen asiakaspalvelun yhdistelmä tekee tästä parhaan VPN-palvelun Macille.

On useita tapoja asentaa VPN Maciin. Helpoin tapa on asentaa palveluntarjoajan oma VPN-sovellus, ja ottaa se asennuksen jälkeen käyttöön; suosittelemme tätä, koska se on yksinkertaisesti helpoin tapa. Voit myös määrittää VPN-yhteyden MacOS:n järjestelmäasetuksissa.

VPN luo suojatun yhteyden sinun ja internetin välille. Olipa kyseessä sitten MacOS-, Windows- tai Linux-käyttöjärjestelmä, internet-yhteyden tietoliikenne on aina salattu VPN-yhteydellä. Kun olet yhteydessä internetiin VPN-yhteydellä, kaikki tietosi lähetetään salatun virtuaalisen tunnelin kautta (VPN-tunneli), joka reititetään VPN-palveluntarjoajan palvelimien kautta.

Koska VPN suojaa internet-yhteyden, voit surffata internetissä turvallisemmin, anonyymisti ja vapaammin Mac-tietokoneellasi. Muun muassa VPN:n avulla voit estää ulkopuolisia tahoja, kuten hakkereita tai valtioita vakoilemasta tietoliikennettäsi. Oikean VPN-palvelun avulla voit käyttää myös muiden maiden suoratoistopalveluita, kuten USA:n Netflixiä, sekä ladata torrentteja anonyymisti.


Listää artikkeleita Paras VPN osiosta

Kommentit
Jätä kommentti
Ei kommentteja.
Jätä kommentti

*Sähköpostiosoitettasi ei julkaista