Paras VPN – TOP 5

Paras VPN 2021 | TOP 5 lista

Päivitetty: Tammikuu, 2021
1

ExpressVPN

9.5
Alkaen 7,04€ kuukaudessa

Käyttäjäystävällinen VPN-palvelu, nopeat palvelimet ja hyvä asiakastuki. Amerikkalaisen Netflixin katsomista ja Torrenttien lataamista tuetaan!
 • Erittäin helppokäyttöinen VPN
 • Täydellinen anonyymiin selaamiseen, lataamiseen ja suoratoistoon
 • Yli 3000 palvelinta 94 maassa

2

NordVPN

9.3
Alkaen 3,50€ kuukaudessa

Täydellinen yksityisyyden suojaamiseen, sallii P2P-liikenteen, toimii amerikkalaisen Netflixin kanssa, palvelin verkosto on laaja ja palvelimet ovat nopeita.
 • Erinomainen suojaus ja suuri palvelinverkosto
 • Mukava ja miellyttävä sovellus
 • Ei lokeja

3

CyberGhost

8.9
Alkaen 2€ kuukaudessa

Hyvä VPN-palvelu, nopea palvelimet, käyttäjäystävälliset sovellukset ja kaupallinen lähestymistapa.
 • Erittäin käyttäjäystävällinen
 • Korkeaa laatua edulliseen hintaan
 • Torrentit ja Netflix tuettu

4

Surfshark

8.8
Alkaen 1,87€ kuukaudessa

Suhteellisen uusi VPN-palveluntarjoaja, joka tekee heti hyvän vaikutelman. Nopea, helppokäyttöinen ja erittäin halpa.
 • Erittäin käyttäjäystävällinen, toimii Netflixin ja torrentien kanssa
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu. Ilman turhia kysymyksiä!
 • Halpa monilla lisäominaisuuksilla

5

PIA

8.5
Alkaen 2,50€ kuukaudessa

Private Internet Access keskittyy vahvasti yksityisyyden suojaamiseen ja turvallisuuteen. Nopeat palvelimet, vakaat yhteydet ja kilpailukykyiset hinnat!
 • Vahva keskittyminen yksityisyyteen ja turvallisuuteen
 • Nopeat ja vakaat palvelimet
 • Halpa hintaMiten valitsemme parhaimmat VPN-palvelut

Mikä on paras VPN-palvelu? Tämä on vaikea kysymys kenenkä tahansa vastattavaksi, yksinkertaisesti siksi, koska VPN-palveluntarjoajia on niin monia joista valita. Antaaksemme käsityksen parhaimmista VPN-palveluista, olemme laatineet TOP 5 listan viidestä parhaasta VPN-palveluntarjoajasta. Kaikki nämä palveluntarjoajat täyttävät korkeimmat yksityisyys- ja turvallisuusstandardit, ja ovat luotettavia VPN-palveluita joilla on erinomainen maine.

Jokainen tässä listassa oleva VPN-palvelu erottuu omaksi edukseen omilla yksilöllisillä palveluillaan. Koostaessamme TOP 5 listan, tutkimme tarkasti seuraavia asioita:

 • Turvallisuus ja luotettavuus
 • Yksityisyys- ja käyttäjäloki politiikka
 • Palvelinverkosto
 • Hintataso
 • Nopeus
 • Käyttökokemus
 • Asiakastuki

Miten valita hyvä VPN-palvelu

On monia VPN-palveluntarjoajia, jotka yrittävät saada sinut tilaamaan heidän palveluitaan. Siksi useimmilla internetin käyttäjillä on huomattavia vaikeuksia valita hyvä VPN-palvelu. Valittavanasi on monia erilaisia palveluntarjoajia, ja he kaikki väittävät olevansa parhaita. Asioiden helpottamiseksi olemme tiivistäneet tärkeimmät näkökohdat, jotka otimme huomioon meidän TOP 5 listan luomisessa. Voit halutessasi ottaa nämä asia huomioon, kun valitset itsellesi parasta VPN-palvelua.

Yksityisyys ja käyttäjälokit

Kaikkien VPN-palveluntarjoajien ei tarvitse noudattaa samoja lakeja ja määräyksiä. Jotkut palveluntarjoajat ovat velvollisia pitämään tiettyjä lokeja käyttäjien toiminnasta tai rajoittamaan tai jopa kieltämään tietyntyyppistä verkkoliikennettä (kuten P2P-liikenne, torrenttien lataus). Muun muassa VPN-palvelun pääkonttorin sijaintimaa määrittää lait, jotka palveluntarjoajan on otettava huomioon. Loppujen lopuksi paikalliset lait, oikeudet ja velvollisuudet, jotka koskevat internetiä ja yksityisyyttä, vaihtelevat maittain. Kuten olet ehkä jo epäillyt, useimmat VPN-käyttäjät haluavat piilottaa verkkokäyttäytymisensä ja säilyttää yksityisyytensä pysymällä anonyymeinä. Näissä tapauksissa, jos palveluntarjoaja on lailla pakotettu kaikkien käyttäjätietojen pakolliseen tallentamiseen, tämä asia tekee VPN-palelusta melko hyödyttömän.

Turvallisuus ja luotettavuus

On hyvä merkki, jos VPN-palvelu tarjoaa useita erilaisia vahvoja salausprotokollia. Tämä tarjoaa sinulle enemmän vaihtoehtoja yksityisyytesi suojaamiseen. Salausprotokollat ovat myös tärkeä tieto, jos esimerkiksi tarkoituksesi on käyttää VPN:ää reitittimen tai Linux:in kanssa.

Jos VPN sisältää tappokytkin (Kill switch) ominaisuuden, se ansaitsee myös lisäpisteitä. Jos sinulla on aktivoitu tappokytkin, et voi koskaan vahingossa menettää yksityisyyttäsi, internet-yhteytesi keskeytetään automaattisesti, jos yhteys VPN-palvelimeen katkeaa.

Palvelinverkosto

Eri palveluntarjoajia arvioidessamme kiinnitämme erityistä huomiota palvelinverkostoon, ja palvelimien määrään sekä sijaintiin. Palvelinverkosto, jolla on hyvä kattavuus ympäri maailmaa, on tärkeää hyvän yhteysnopeuden, mutta myös maantieteellisten estojen kiertämisen kannalta. Esimerkiksi, jos haluat katsoa tiettyjä suoratoistopalveluja (esim. USA Netflix, Diney+, Hulu), tai poistaa tietyn maan sivustojen eston (internet-sensuuri), on usein tarpeen muodostaa yhteys kyseisen maan VPN-palvelimeen. Siksi on myös tärkeää, että kaikilla VPN-palveluntarjoajilla on tarpeeksi palvelimia eri puolilla maailmaa.

Nopeus

Testaamme jokaisen VPN-palvelun nopeuden. Muodostamme yhteyden eri palvelimiin ja teemme nopeustestit nähdäksemme onko nopeudessa viivettä ja kuinka paljon nopeus laskee. VPN-yhteyden käytöllä on aina negatiivinen vaikutus nopeuteen, mutta hyvällä VPN-palveluntarjoajalla, jolla on hyvät palvelimet, tätä ei yleensä huomaa. Mutta on myös VPN-palveluja, jotka hidastavat yhteyttä yli 75% normaalista internet-nopeudesta, mikä on erittäin huono asia.

Erityisesti ilmaiset VPN-palvelut rajoittavat usein yhteyden nopeutta. Onneksi tämä ei yleensä koske maksettuja VPN-palveluja. Joka tapauksessa ihanteellisella VPN-palvelulla ei ole tiedonsiirto- tai nopeusrajoituksia.

Yhteensopivuus erilaisten laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa

Lähes kaikki testaamamme VPN-palvelut tarjoavat useita samanaikaisia yhteyksiä. Tämä tarkoittaa, että voit aktivoida ja käyttää VPN-yhteyttä useilla eri laitteilla samanaikaisesti. Tämän mahdollisuus on erittäin hyödyllistä. Loppujen lopuksi et kai halua, että puhelimesi on yhtäkkiä suojaamaton, kun VPN-yhteys käynnistetään kannettavalla tietokoneella. Toinen tärkeä asia on VPN-yhteensopivuus. On todella hyvä asia, jos VPN toimii kaikilla laitteillasi ilman yhteensopivuus ongelmia.

Käyttökokemus ja asiakastuki

Myös käyttäjäystävällisyys on tärkeää. Kuinka helppoa VPN-sovellus on asentaa ja määrittää? Me testaamme jokaisen arvostelemamme VPN-palvelun sovelluksia eri laitteilla ja käyttöjärjestelmillä. On tärkeää, että kaikki toimii sujuvasti ja helposti, myös kokemattomille käyttäjille.

Onko VPN-palveluntarjoajan verkkosivustolla olevat tiedot helposti ymmärrettävissä? Löytyykö sivustolta kattavat tukisivut? Ja jos palvelun käytössä ilmenee ongelmia, joita et pysty itse selvittämään, on erittäin tärkeää, että voit kääntyä asiakaspalvelun puoleen. Siksi otamme yhteyttä jokaisen testaamamme VPN-palvelun asiakastukeen, ja katsomme kuinka nopeasti ja asiantuntevasti he auttavat meitä kysymyksissämme. Tarkistamme myös, millaista tukea heillä on: joudutko odottamaan päiviä ennen kuin saat vastauksen, ja tarjoavatko he 24/7 livechatin tuen?

Hinta

Onko VPN-palvelun hinta kohtuullinen ottaen huomioon sen tarjoamat ominaisuudet? VPN-palvelut eivät ole erittäin kalliita, mutta haluat silti löytää parhaan hinta-laatusuhteen omaavan palvelun. Joten on tärkeää tarkistaa, saatko vastinetta rahoillesi. Korkeampi hinta ei aina vastaa parempaa laatua.

Useimpien VPN-palveluntarjoajien nyrkkisääntö on, mitä pidemmän tilauksen valitset, sitä halvempi hinta on. Siksi on usein järkevää suojata laitteitasi samalla VPN-palvelulla pidempään. Tämän seurauksena on entistä tärkeämpää valita paras VPN-palvelu heti alusta alkaen. Lisäksi on hyvä tarkastaa tarjoaako palvelu rahat takaisin -takuun, jos jostain syystä et olekaan tyytyväinen palveluun, näin ei tarvitse ostaa sikaa säkissä.

Netflix ja torrentit

Yhä useampi käyttäjä haluaa kiertää suoratoistopalveluiden maakohtaiset rajoitukset. Moni haluaa esimerkiksi katsoa Netflixin USA:n tarjoamia ohjelmia ja elokuvia. VPN-palvelu saa ylimääräisiä pisteitä jos se toimii Netflixin ja muiden suoratoistopalvelujen (BBC iPlayer, Disney+, Hulu), kanssa.

Hyvä VPN-palvelu sallii P2P-vertaisverkkoliikenteen, jotta voit ladata torrenteja turvallisesti ja anonyymisti.


Listää artikkeleita Paras VPN osiosta

Kommentit
Jätä kommentti
Ei kommentteja.
Jätä kommentti

*Sähköpostiosoitettasi ei julkaista