Paras Windows VPN

Paras VPN Windows laitteille

Päivitetty: Joulukuu, 2020

Verkkoturvallisuus ja yksityisyys ovat yhä tärkeämpiä näinä päivinä. Hakkerit, markkinoijat sekä monet muut tahot yrittävät jatkuvasti päästä käsiksi henkilökohtaisiin tietoihisi. VPN-palveluiden avulla voit varmistua etteivät he onnistu tässä.

VPN suojaa yksityisyyttäsi ja turvallisuuttasi verkossa, sekä auttaa myös ohittamaan palveluiden maantieteelliset rajoitukset ja internet-sensuurin. Monet työnantajat käyttävät myös VPN-yhteyksiä antaakseen työntekijöilleen mahdollisuuden työskennellä turvallisesti kotoa käsin.

Jos harkitset VPN käyttöä Windows laitteillasi, saatat miettiä, mikä on paras VPN. Tarjottavien VPN-palveluiden valikoima on valtava, mikä vaikeuttaa parhaimman palvelun löytämiseen juuri omaan käyttötarkoitukseen. Siksi olemme listanneet 3 parasta VPN-palvelua Windows laitteille.

Parhaat VPN-palvelut Windows laitteille

Suurin osa VPN-sovelluksista toimii hyvin Windows käyttöjärjestelmissä. Hyvän Windows yhteensopivuuden lisäksi VPN-palvelun pitää olla käyttäjäystävällinen, nopea ja turvallinen. Myös palveluiden asettamien maankohtaisten estojen kierto, sekä P2P-liikenteen salliminen VPN-yhteyden avulla ovat tarpeellisia.

1. ExpressVPN

ExpressVPN on ehdottomasti paras VPN Windows laitteille. Tämä VPN-palveluntarjoaja on erinomainen nopeuden, turvallisuuden ja vakauden suhteen. ExpressVPN tarjoaa nopeita yhteyksiä, jotka tuskin hidastavat internetiäsi – jos ne hidastavat sitä ollenkaan. Lisäksi ExpressVPN-sovellus toimii erittäin hyvin Windows käyttöjärjestelmän kanssa: yhteys on suojattu yhdellä klikkauksella. Sovellus toimii taustalla, joten tuskin edes huomaat sitä, kun se on aktivoitu.

ExpressVPN:llä on erinomainen asiakaspalvelu ja se tarjoaa selainlaajennuksia useille selaimille. Tämä tekee tästä VPN:stä erittäin miellyttävän käyttää myös Windows laitteissa. Amerikkalaisen Netflixin katsominen onnistuu hyvin, sekä torrenttien lataus on sallittua. Vaikka ExpressVPN ei olekaan kaikista halvin vaihtoehto, se tarjoaa täydellisen suojauksen Windows laitteille.

ExpressVPN
Tarjous:
Vain 7,41€ kuukaudessa 1-vuoden sopimuksella.
9.5
 • Erittäin helppokäyttöinen VPN
 • Täydellinen anonyymiin selaamiseen, lataamiseen ja suoratoistoon
 • Yli 3000 palvelinta 94 maassa
Vieraile sivustolla

2. NordVPN

Toinen hyvä vaihtoehto Windowsille on NordVPN. Vaikka tämä VPN on välillä hieman hitaampi kuin ExpressVPN, NordVPN tarjoaa erinomaisen suojauksen. Aivan kuten ExpressVPN, NordVPN tarjoaa erinomaiset sovellukset Windows käyttöjärjestelmille. Sovelluksen miellyttävä käyttöliittymä tekee NordVPN käytöstä todella helppoa.

Jos etsit Windows VPN-palvelua, jonka avulla pystyt katsomaan amerikkalaista Netflixiä tai kiertämään muiden suoratoistopalveluiden (Hulu, Disney+) maakohtaisia rajoituksia, NordVPN on oikea valinta. Tällä palveluntarjoajalla on useita palvelimia eri maissa, jotka toimivat erilaisten suoratoistopalveluiden kanssa. Lisäksi NordVPN-tilaus ei ole kovin kallis. Kuten ExpressVPN, he tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun, joten voit kokeilla palvelua ennen sitoutumista pidempään tilaukseen.

NordVPN
Tarjous:
Vain 3,5€ kuukaudessa 2-vuoden sopimuksella.
9.3
 • Erinomainen suojaus ja suuri palvelinverkosto
 • Mukava ja miellyttävä sovellus
 • Ei lokeja
Vieraile sivustolla

3. CyberGhost

Etsitkö helppokäyttöistä VPN:ää? Voimme suositella tässä tapauksessa CyberGhosti:a. Tästä palvelusta on tullut yksi markkinoiden parhaista vaihtoehdoista. CyberGhost on listannut eri tilanteisiin sopivimmat palvelimet helposti löydettäväksi sovelluksessaan, optimoidut palvelimet torrenttien latausta varten, Netflixin katselua varten ja muita tarkoituksia varten. Kun käytät CyberGhost-sovellusta Windowsille, sinun on vain klikattava haluttua palvelinta, ja yhteys muodostetaan heti.

Turvallisuudesta tai nopeudesta ei ole tingitty käyttäjäystävällisyyden kustannuksella, ne ovat myös erinomaisia. Tämä VPN on erittäin halpa ja helppokäyttöinen.

CyberGhost
Tarjous:
Kokeile CyberGhost:ia, vain 2€/kuukausi!
8.9
 • Erittäin käyttäjäystävällinen
 • Korkeaa laatua edulliseen hintaan
 • Torrentit ja Netflix tuettu
Vieraile sivustolla

VPN Windowsille – Mitä pitää ottaa huomioon?

Jos etsit parasta VPN:ää Windows laitteellesi, on tärkeää tietää tarkalleen mihin haluat käyttää palvelua, ja mitä haluat VPN-palvelulta? Tässä on muutamia tekijöitä, jotka kannattaa ottaa huomioon:

 • Turvallisuus: Jos haluat taatun tietoturvan ja yksityisyyden, valitse VPN, jolla on vahva salaus ja “ei lokeja” -käytäntö.
 • Nopeus: Lataatko tai käytätkö paljon suoratoistopalveluita? Valitse nopea VPN, joka ei hidasta yhteyttäsi.
 • Helppokäyttöisyys: Jos olet uusi VPN-maailmassa, on parasta aloittaa yksinkertaisella, mutta hyvin toimivalla VPN-sovelluksella.
 • Hinta/laatu: Halpa VPN voi kuulostaa hyvälle, mutta ei aina varmista sitä, että palvelu tarjoaa kunnollista laatua, älä vaaranna verkkoturvallisuuttasi muutaman euron vuoksi.
 • Palvelinverkosto: VPN-palvelinverkosto määrittää miten vapaasti voit käyttää internetiä, ja kiertää palveluiden rajoituksia. Jos haluat esimerkiksi katsella amerikkalaisia suoratoistopalveluita (Netflix, Hulu), VPN-palvelulla on oltava palvelimia Amerikassa.

Kaikilla VPN-palveluilla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa näiden eri näkökohtien suhteen. Olemme antaneet oman arviomme monista VPN-palveluntarjoajista erillisissä yksityiskohtaisissa arvosteluissamme. Lisäksi olemme ottaneet yllä olevat tekijät tarkkaan huomioon arvioidessamme ja luodessamme näiden kolmen parhaimman Windows VPN listaa sinulle. Jos etsit parasta VPN-palvelua, mieti tarkkaan mitkä ominaisuudet ovat sinulle itsellesi tärkeitä, ja käytä niitä valitaksesi itsellesi sopivimman Windows VPN-palvelun.

Ilmainen VPN Windowsille vai maksullinen

Etsiessäsi parasta VPN:ää törmäät todennäköisesti ilmaisiin VPN-palveluihin. Vaikka ilmaiset VPN:t voivat tuntua erittäin hyvältä valinnalta, ne ovat kumminkin kaukana täydellisyydestä. Ensinnäkin monet ilmaiset VPN-palvelut eivät tarjoa lainkaan turvallisuutta ja anonyymiyttä netissä. Ne saattavat pitää lokeja verkkotoiminnastasi, myydä henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille, tai asentaa sovelluksen mukana Windows laitteellesi vakoiluohjelmia, haittaohjelmia, tai tietokoneviruksia.

Monilla ilmaisilla VPN-palveluilla on data- tai nopeusrajoituksia. Dataraja tarkoittaa, että voit käyttää VPN:ää vain tietyn ennalta määrätyn tiedonsiirron, jonka jälkeen internet-liikenteesi ei ole enää suojattu. Nopeusrajoitukset voivat laskea dramaattisesti internet-nopeuttasi.

Miksi VPN Windowsille?

On useita syitä, miksi Windows-käyttäjät haluavat käyttää VPN-palveluita. Alla kolme suurinta hyötyä:

 • Parempi verkkoturvallisuus: VPN-yhteys salaa tietosi, jotta muut eivät voi kaapata tietojasi ja käyttää niitä väärin. On useita osapuolia jotka haluavat tietää mitä teet verkossa: esimerkiksi verkkosivustot, erilaiset yritykset, hallitukset ja hakkerit. Ilman suojattua verkkoyhteyttä riski siihen, että joku pääsee käsiksi henkilökohtaisiin tietoihisi, on erittäin suuri, varsinkin jos käytät Windows laitteillasi usein julkisia Wi-Fi-verkkoja. VPN suojaa sinua ja pitää tietosi turvassa.
 • Parempi yksityisyydensuoja: VPN-yhteys anonymisoi IP-osoitteesi ja varmistaa, että internet-liikennettä ei voida jäljittää helposti sinuun. Tämän seurauksena voit nauttia korkeammasta tietosuojasta verkossa. Voit esimerkiksi ladata torrenteja turvallisesti ja anonyymisti.
 • Maakohtaisten rajoitusten kiertäminen: kaikki internetin osat eivät ole käytettävissä maailmanlaajuisesti. Jotkut maat harjoittavat internet-sensuuria estämällä tiettyjä sosiaalisen median sivustoja ja uutissivustoja. Jotkut palvelut, kuten Hulu, ovat käytettävissä vain tietyillä alueilla. VPN poistaa nämä rajoitukset. VPN-palvelu voi sallia sinun käyttää YouTubea Kiinasta tai katsella Netflixin amerikkalaista versiota Euroopasta.

VPN asennus Windowsiin

VPN asennus Windows käyttöjärjestelmään on melko helppoa. Voit tehdä tämän kahdella eri tavalla: asentamalla palveluntarjoajan VPN-sovelluksen, tai Windows-asetusten kautta. Jos haluat, että kaikki laitteesi suojataan kerralla, on myös mahdollista määrittää VPN reitittimellesi.

VPN-sovelluksen asentaminen

Monet VPN-palveluntarjoajat tarjoavat sovelluksen, jonka voit ladata helposti heidän verkkosivustoltaan. Kun olet asentanut tämän ohjelmiston, sinun tarvitsee vain kirjautua sisään sovellukseen VPN-tililläsi ja aktivoida VPN-yhteys. Voit asentaa VPN-sovelluksen Windowsiin seuraavasti:

 1. Osta VPN-tilaus palveluntarjoajalta
 2. Lataa VPN-sovellus palveluntarjoajan sivuilta
 3. Asenna sovellus
 4. Avaa sovellus
 5. Kirjaudu sisään sovellukseen VPN-tilisi tunnuksilla
 6. Laita VPN-yhteys päälle

Yhteenveto: Paras VPN Windowsille

VPN:n käyttö Windows käyttöjärjestelmissä suojaa yksityisyyttäsi verkossa. Jos haluat nopean VPN:n, jossa on paljon ominaisuuksia, ExpressVPN voi olla juuri oikea valinta sinulle. Jos haluat VPN:n, joka on keskittynyt verkkoturvallisuuteen ja maakohtaisten rajoitusten kiertämiseen, suosittelemme NordVPN palvelua. CyberGhost on täydellinen vaihtoehto, jos haluat edullisen VPN-palvelun, jota on myös erittäin helppo käyttää.

Paras VPN Windows laitteille: Usein kysytyt kysymykset

Olemme keränneet alle aiheeseen liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä. Klikkaa kysymystä, ja näet vastauksen.

ExpressVPN on tällä hetkellä paras VPN Windows laitteille, koska se on turvallinen ja tarjoaa nopeat yhteydet, sekä sillä on lukuisia erilaisia hyödyllisiä ominaisuuksia VPN-käyttäjille. Windows laitteesi on hyvin suojattu ja yksityisyytesi turvattu ExpressVPN-palvelun avulla.

VPN suojaa internet-yhteyttäsi ja antaa sinun surffata verkossa turvallisemmin, anonyymisti ja vapaammin. Oikean VPN-palvelun avulla voit kiertää verkkosensuurin, sekä käyttää ulkomaisia suoratoistopalveluita, joihin et muuten pääsisi käsiksi, kuten Netflixin amerikkalaista versiota.

VPN-yhteys voidaan ottaa käyttöön Windows tietokoneellesi kahdella eri tavalla. Voit asentaa palveluntarjoajan VPN-sovelluksen ja ottaa yhteyden käyttöön tällä tavalla. Tämä on yleensä helpoin tapa. Toinen tapa on määrittää VPN-yhteys Windows-asetuksien kautta. Siirry Windows-asetuksiin ja etsi verkko- ja internet-asetukset. Siirry VPN kohtaan ja lisää VPN-yhteys.


Listää artikkeleita Paras VPN osiosta

Kommentit
Jätä kommentti
Ei kommentteja.
Jätä kommentti

*Sähköpostiosoitettasi ei julkaista