CyberGhost logo

CyberGhost Arvostelu 2021

Päivitetty: Tammikuu, 2021
Kohokohdat
 • Erittäin käyttäjäystävällinen
 • Korkeaa laatua edulliseen hintaan
 • Torrentit ja Netflix tuettu
8.9

Pisteet

 • Nopeus
  9.0
 • Turvallisuus
  8.9
 • Käyttökokemus
  8.8
 • Palvelinverkosto
  9.0

CyberGhost arvostelu

CyberGhost on tunnettu VPN-palveluntarjoaja, joka keskittyy pääasiassa käyttäjäystävällisyyteen. Tämä palveluntarjoaja perustettiin alun perin Romaniaan vuonna 2011 ja teki nopeasti itselleen nimen yhdeksi parhaista ilmaisista VPN-palveluista maailmanlaajuisesti. Tämän jälkeen CyberGhost VPN on muuttunut maksulliseksi palveluksi, ja he pärjäävät edelleen erittäin hyvin – ehkä jopa paremmin kuin ennen. Heillä on jo noin 36 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa. Tämän VPN-palvelun omistaa Kape Technologies, joka myös äskettäin osti palvelut Private Internet Access ja ZenMaten.

CyberGhost koostuu kahdesta tiimistä: yksi Romaniassa ja toinen Saksassa. Palvelun tarkoituksena on antaa kuluttajille mahdollisuus käyttää internetiä vapaasti ja anonyymisti. CyberGhost on innokas ihmisoikeuksien, mukaan lukien yksityisyyden, vapaan yhteiskunnan ja sensuroimattoman internetin kannattaja, ja edistää voimakkaasti näitä arvoja kaikessa toiminnassaan.

CyberGhost toimii vahvalla salauksella ja on VPN-palveluna erittäin käyttäjäystävällinen ja melko nopea. Palvelu tarjoaa suhteellisen halpoja tilauksia, sekä huomattavan pitkän 45 päivän rahat takaisin -takuun pidemmille tilauksille.

Nopeus – Miten nopea CyberGhost on?

Nopeus on erittäin tärkeää, kun etsit hyvää VPN-palvelua. Et varmaankaan halua odottaa ikuisuutta suosikkisarjasi uusimman jakson latautumiseen, etkä halua että internet hidastuu, kun käynnistät VPN:n. Testasimme CyberGhost VPN:n suorittamalla nopeustestejä ja käyttämällä palvelua päivittäisessä käytössä.

Nopeus päivittäisessä käytössä

CyberGhost:in palvelimet toimivat suhteellisen hyvin nopeustesteissämme. Varmistaaksemme, että tämä palveluntarjoaja toimii yhtä hyvin käytännössä, testasimme sen myös päivittäisessä käytössä. CyberGhost onnistuu ylläpitämään täysin riittävän nopeuden internetin säännölliseen käyttöön, selaamiseen, suoratoistoon, lataamiseen ja jopa online-pelien pelaamiseen. Toisin sanoen, CyberGhost VPN on enemmän kuin sopiva suurimmalle osalle internetin käyttäjistä.

Säännöllisen selaamisen aikana emme huomanneet nopeuseroja, kun CyberGhost aktivoitiin, mikä on juuri sitä mitä haluat VPN:ltä. Videoita suoratoistettaessa esimerkiksi YouTubessa tai Netflixissä emme myöskään huomanneet suuria nopeuden muutoksia.

Pystyimme myös lataamaan tiedostoja ilman huomattavaa nopeuden menetystä. Lisäksi torrenttien lataaminen sujui hyvin. Vasta online-pelaamisen aikana havaitsimme pienen nopeuseron. Testattu verkkopeli toimi erinomaisesti ilman VPN:ää, mutta osoitti jonkin verran viivettä, kun CyberGhost kytkettiin päälle. Normaali pelaajat tuskin huomaavat eroa, mutta hardcore pelaajia tämä viive voi hieman häiritä.

Yhteenveto nopeudesta

 • Nopeustestit osoittavat, että VPN-yhteys vaikuttaa hieman latausnopeuteen.
 • Emme huomanneet suuria nopeuseroja selaamisen, lataamisen tai suoratoiston aikana.
 • Verkkopelaamisessa oli pientä viivettä.

Turvallisuus – Kuinka turvallinen CyberGhost on?

Turvallisuus on yksi VPN-palveluiden tärkeimmistä ominaisuuksista. Monille syynä VPN:n hankkimiseen on se, että he haluavat pysyä anonyyminä netissä, eivätkä he myöskään halua henkilökohtaisten tietojensa päätyvän vääriin käsiin. Juuri siksi nämä käyttäjät haluavat VPN-palvelun joka ei pidä mitään lokeja verkkotoiminnasta. CyberGhost on palveluntarjoaja, joka arvostaa online-anonymiteettiä, yksityisyyttä ja internetin vapaata käyttöä. Tästä syystä he ovat toteuttaneet toimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseksi verkossa.

CyberGhost tarjoaa tiukkaa ”ei lokeja”-käytäntöä. Palvelu julkaisee ajoittain avoimuusraportin verkkosivuillaan, jossa he näyttävät, kuinka usein eri organisaatiot, kuten DMCA (Digital Millennium Copyright Act) ja poliisi, pyytävät käyttäjätietoja heiltä. Koska CyberGhost ei pidä mitään käyttäjälokeja, he eivät voi vastata näihin pyyntöihin mitenkään, koska mitään annettavia tietoja ei ole olemassa.

Salausprotokollat

CyberGhost käyttää 256-bittistä AES-salausta (nykyinen standardi premium VPN-palveluille). Tätä pidetään yleensä korkeimpana salausstandardina. CyberGhost VPN toimii OpenVPN:n ja IKEv2/IPsec:in kanssa. OpenVPN on näistä turvallisin turvallisin. Siksi suosittelemme käyttämään oletusasetuksena OpenVPN-protokollaa.

Lokitiedot ja yksityisyys

Palvelulla on tiukka ”ei lokeja”-käytäntö. Tämä ei tarkoita sitä, etteivät he kerää mitään tietoja. He tallentavat joitain tietoja käyttäjiensä käyttäytymisestä. CyberGhost selittää, että tämän tarkoituksena on parantaa heidän palveluitaan ja anonymiteettiä. Esimerkiksi kun kirjaudut sisään, CyberGhost muistaa, että olet käyttänyt heidän palveluitaan sinä päivänä. Nämä tiedot ovat täysin nimettömiä ja tallennetaan vain yhdeksi päiväksi. He seuraavat myös, kuinka usein käyttäjät käyttävät heidän palveluitaan kuukaudessa. He laskevat päivien määrän, kuinka usein heidän tilaajansa käyttävät palvelua kuukausittain. He saattavat esimerkiksi saada tietoja siitä, että joku on käyttänyt sovellustaan 25 päivää 30 päivän sisällä, mutta he eivät kumminkaan tiedä kuka tämä käyttäjä on, joten mitään yksilöintiä ei tehdä. Lisäksi nämä tiedot poistetaan kuukausittain.

Näiden vähimmäislokien pitämisestä CyberGhost sanoo seuraavaa:

Koska harjoittamme liiketoimintaa meidän on tiedettävä käyttävätkö asiakkaamme todella palveluamme. MUTTA EI OLE MEIDÄN ASIAMME TIETÄÄ, MITEN HE KÄYTTÄVÄT SITÄ. Emme pidä lokeja vierailluista verkkosivustoista, IP-osoitteista tai mistään viestinnästä!

CyberGhost ei pidä liikennelokeja, IP-lokeja tai aikaleimoja. Voimme sanoa, että heillä on hyvä ”ei lokeja”-käytäntö. Vaikka he keräävätkin vain vähän nimettömiä tietoja, heidän lokikäytäntönsä ei aiheuta suurta vaaraa yksityisyydelle.

Mitä tietoja CyberGhost tarvitsee?

Tilin luomiseen tarvitset sähköpostiosoitteen ja salasanan. Jos haluat varmistaa, että näitä tietoja ei voida jäljittää sinuun, voit tehdä niistä täysin satunnaisia. Salasanasi on salattu, eikä se näy palvelulle. He korostavat, että mitään näistä tiedoista ei voida jäljittää sinuun, ellet päätä itse käyttää nimeäsi tilin nimenä.

Annettujen henkilötietojen määrä riippuu osittain myös valitsemastasi maksutavasta. Tilauksen maksu suoritetaan kolmannen osapuolen: CleverBridge-palvelun kautta. Tämän seurauksena palvelulla ei ole pääsyä maksutietoihin. CleverBridge on yritys, jolla on hyvä maine yksityisyyden suhteen.

Yhteenveto turvallisuudesta

 • Kaiken kaikkiaan CyberGhost tarjoaa käyttäjilleen keskimääräistä korkeamman turvallisuuden ja yksityisyyden.
 • Palvelu ei jaa tai myy mitään käyttäjätietoja kolmansille osapuolille, kuten DMCA:lle tai poliisille.
 • CyberGhost käyttää vahvaa AES 256-bittistä salausta.
 • Tarjolla useita turvallisia protokollia erilaisten käyttötarpeiden mukaan.
 • CyberGhost säilyttää joitain tietoja heidän palvelunsa käytöstä. Heidän mukaansa nämä tiedot koskevat vain heidän palvelunsa käyttötiheyttä.
 • Palvelu ei kerää liikennelokeja, IP-lokeja tai aikaleimoja.

Käyttökokemus – Kuinka käyttäjäystävällinen CyberGhost on?

CyberGhost VPN on todella helppokäyttöinen. Sovelluksissa on erittäin helppo navigoida ja kaikki tarvittavat asetukset löytyvät hetkessä. CyberGhost-sovelluksien avulla myös mobiililaitteiden käyttäjät voivat käyttää tätä VPN-palvelua vaivattomasti.

Alta löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää palvelun verkkosivustosta, sovellusten asennusprosessista, käyttäjäystävällisyydestä, tilauksien hinnoista ja vaihtoehdoista, ja tarjolla olevista erilaisista maksutavoista. Lopuksi kerromme heidän asiakaspalvelustaan.

CyberGhost-verkkosivusto

Verkkosivusto on melko samankaltainen kuin muidenkin VPN-palveluntarjoajien verkkosivustot. Heidän etusivultaan löydät tietoa CyberGhostin ominaisuuksista, erilaisista tilauksista, ja listan erilaisista syistä, joiden vuoksi haluat ehkä käyttää VPN-palveluita. Sivusto on jäsennelty hyvin ja saatavilla useilla kielillä. Sivuston muilta osilta löydät tarkempaa tietoa palvelusta, sekä kattavan tukisivuston mistä löytyy paljon tietoa ja apua ongelmatilanteisiin.

Cyberghost verkkosivuston etusivu

Kun kirjaudut sisään CyberGhost-tilille, näet tietoja tilauksestasi tilasta, sekä laitteistasi missä CyberGhost on käytössä. Lisäksi löydät tietoja sovelluksen asentamisesta erityyppisiin laitteisiin.

CyberGhost asentaminen

VPN-sovellusten asentaminen on tehty todella helpoksi. Sovelluksia on tarjolla yleisimmille käyttöjärjestelmille ja laitteille, nämä voit ladata helposti, ja asentaa nopeasti. Jos haluat käyttää VPN:ää mobiililaitteillasi, kuten älypuhelimellasi tai tabletillasi, voit ladata sovelluksen helposti laitteesi omasta sovelluskaupasta.

CyberGhost yleisilme ja helppokäyttöisyys

CyberGhost:illa on erittäin käyttäjäystävällinen sovellus. Jos et ole koskaan ennen käyttänyt VPN-ohjelmistoja, CyberGhost opastaa sinut mukavasti kaikkien ominaisuuksiensa läpi. Käyttöliittymä on tehty helposti navigoitavaksi ja kaiken tarpeellisen käytön helpoksi aloittamiseksi löytää heti. Ohjelmisto näyttää erittäin ammattimaisesti toteutetulta. VPN-yhteys on helppo kytkeä päälle ja pois, sekä palvelinten valinta on nopeaa.

CyberGhost Windows käyttöliittymä

CyberGhost on käyttänyt paljon aikaa sovellustensa käyttäjäystävällisyyden kehittämiseen. Tämän vuoksi CyberGhost VPN:ää on mukava käyttää.

Hinnoittelu ja maksutavat

Palvelu tarjoaa useita erilaisia tilaussopimuksia ja on erittäin kilpailukykyinen hintatasollaan. Kuukausimaksu on huomattavasti pienempi, kun tilaat heidän palvelunsa pidemmäksi ajaksi.

Tilauksen kestoHinta
1 kuukausi11.99€/kuukausi
1 vuosi3.75€/kuukausi
2 vuotta3.19€/kuukausi
3 vuotta2€/kuukausi

Kaikki tilaukset tarjoavat sinulle samat ominaisuudet, ja palvelun ilman datarajoituksia tai nopeusrajoituksia riippumatta siitä minkä tilauksen valitset. Hintojen ero on vain valitun tilauksen pituus.

Kuukausitilauksella on 14 päivän rahat takaisin -takuu. Pidemmät tilaukset takaavat 45 päivän rahat takaisin -takuun. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuun avulla voit helposti testata palvelua riskittä ennen kuin sitoudut pitkäaikaiseen tilaukseen.

Tarjolla on seuraavat maksutavat:

 • Luottokortti (VISA, MasterCard, American Express ja muut vaihtoehdot maastasi riippuen)
 • PayPal
 • Bitcoin
 • Lisäksi tarjolla on myös muita alueellisia maksutapoja.

Asiakaspalvelu

CyberGhost tarjoaa laajan tietokannan erilaisia ohjeita palveluidensa käyttöön, sekä artikkeleita ongelmatilanteiden ratkaisuun. Jos jostain syystä asia ei selviä tätä kautta, niin tukeen on mahdollista lähettää tukipyyntö, tai voit myös ottaa yhteyttä heihin tarvittaessa sivustolta löytyvän livechatin kautta. Testasimme heidän livechat tukipalvelua esittämällä joitain yleisempiä kysymyksiä. He vastasivat nopeasti ja kohteliaasti, ja pystyivät vastaamaan kysymyksiimme enemmän kuin riittävästi.

Yhteenveto käyttökokemuksesta

 • Erittäin käyttäjäystävällinen VPN-palvelu, jota on miellyttävä käyttää.
 • Mobiilisovellukset ja työpöytäohjelmistot ovat selkeitä ja helppokäyttöisiä.
 • Tilin luominen ja sovellusten asentaminen on helppoa ja toimii hyvin kaikissa yleisemmissä laitteissa ja käyttöjärjestelmissä.
 • Tarjolla monia erilaisia maksutapoja.
 • 45 päivän rahat takaisin -takuun pidemmille tilauksille.
 • Asiakastukitiimi on helposti tavoitettavissa ja asiantunteva.

CyberGhost palvelinverkosto

CyberGhost:illa on erittäin suuri palvelinverkosto, jossa on yli 6600 palvelinta 90 eri maassa. Tässä osassa kerromme sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää CyberGhost:in palvelimista.

Palvelinten määrä ja sijainnit

Tällä hetkellä CyberGhost:illa on yli 6600 palvelinta 90 eri maassa. Heillä on useita kymmeniä eri palvelimia eri maissa, ja isommissa maissa satoja. Maissa joissa on useita palvelimia, voit löytää helposti nopeimman palvelimen ja ohittaa maantieteelliset rajoitukset.

Tavallisten VPN-palvelimiensa lisäksi palvelu tarjoaa myös palvelimia, jotka soveltuvat erityisesti suoratoistopalveluille (mukaan lukien Hulu, Disney+ ja Netflix), ja palvelimia, jotka ovat hyvin varustettuja P2P-vertaisverkkoliikenteelle (torrenteille).

Henkilökohtainen IP-osoite

CyberGhost tarjoaa myös henkilökohtaisia IP-osoitteita lisämaksusta, niitä tarvitseville käyttäjilleen. CyberGhost:in kanssa et välttämättä tarvitse henkilökohtaista IP-osoitetta päästäksesi käsiksi esimerkiksi USA:n Netflixiin, koska pääset sinne jo heidän olemassa olevilla VPN-palvelimillaan.

Yhteenveto palvelinverkostosta

 • Erinomainen palvelinverkosto, jossa on yli 6600 palvelinta 90 maassa.
 • Osa palvelimista on räätälöity suoratoistoa varten, ja antaa sinulle pääsyn suosikki suoratoistopalveluihisi.
 • Henkilökohtainen IP-osoite on saatavilla lisämaksusta.

ExpressVPN lisäominaisuudet

Tavallisten VPN-asetusten lisäksi CyberGhost:illa on myös joitain lisäominaisuuksia. Esimerkiksi CyberGhost VPN:ää voidaan käyttää mainosten, verkkoseurannan ja haitallisten verkkosivustojen estämiseen. Lisäksi tarjolla on ominaisuus, joka pakkaa dataa ja näin ollen pienentää latausaikoja. Tämä tarkoittaa myös sitä, että välität vähemmän tietoa selaamisen aikana. Toisen lisäpalvelun avulla he pakottavat aina selaimen verkkosivuston https-versioon, jos sellainen on olemassa. Näin voit varmistaa, ettet vieraile suojaamattomilla verkkosivustoilla.

Tappokytkin (Kill switch)

CyberGhost sisältää myös tappokytkimen (Kill switch). Jos menetät yhteyden VPN-palvelimeen, tappokytkin varmistaa, että koko internet-yhteytesi on katkaistu. Normaalisti kun internetyhteytesi katkeaa muodostuu yhteys internetiin automaattisesti uudelleen, jolloin tietosi jäävät alttiiksi paljastumiselle jos VPN-yhteys ei ole päällä. Tappokytkin varmistaa, että et paljasta arkaluontoisia tietoja, kun satut menettämään yhteyden CyberGhost:in palvelimiin.

CyberGhost ja Netflix

CyberGhost:illa on erityisiä palvelimia, joiden avulla Netflixin maakohtaiset rajoitukset voi ohittaa. Tämä tarkoittaa sitä, että voit aina katsoa Netflix USA:n sisältöä käyttäessäsi CyberGhost VPN-palvelua. Muun muassa Netflix-versiot Isosta-Britanniasta, Saksasta, Ranskasta ja Japanista ovat myös saatavilla. Jos huomaat, että Netflix ei toimi jonkin palvelimen kanssa, voit yleensä korjata ongelman helposti vaihtamalla toiseen palvelimeen.

CyberGhost ja torrentit

CyberGhost tajoaa palvelimia, jotka ovat erityisesti optimoitu P2P-verkkoliikennettä varten. Tämä takaa sen, että voit ladata torrentteja helposti ja nopeasti.

Yhteenveto lisäominaisuuksista

 • Monia erilaisia lisäominaisuuksia yksityisyyden ja turvallisuuden ylläpitämiseksi.
 • Erityiset palvelimet antavat sinun käyttää amerikkalaista Netflixiä.
 • Voit ladata torrentit helposti, anonyymisti ja turvallisesti palvelun avulla.

Johtopäätös – Kokemuksemme CyberGhost:ista

CyberGhost on erinomainen ja käyttäjäystävällinen VPN-palveluntarjoaja tavallisille käyttäjille. Heidän käyttöliittymänsä on selkeä ja kaikki eri ominaisuudet ovat helposti löydettävissä ja käytettävissä, joita keskimääräinen käyttäjä mahdollisesti tarvitsee. Useimmille käyttäjille CyberGhost tarjoaa oikean tasapainon turvallisuuden ja käyttäjäystävällisyyden välillä. Palvelulla on myös hyvä palvelinverkosto, ja sitä on helppo käyttää suoratoistopalveluiden kanssa kuten Netflix ja Disney+. CyberGhost VPN tarjoaa paljon ominaisuuksia kohtuulliseen hintaan.

CyberGhost: Usein kysytyt kysymykset

Olemme keränneet alle aiheeseen liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä. Klikkaa kysymystä, ja näet vastauksen.

Kyllä, CyberGhost on turvallinen VPN-palveluntarjoaja, jolla on vahvat salausprotokollat sekä tiukka ”ei lokeja”-käytäntö.

Kyllä, CyberGhost:illa on erityisesti optimoituja nopeita palvelimia P2P-vertaisverkkoliikenteeseen, joiden avulla voit ladata anonyymisti ja turvallisesti torrenteja.

Kyllä, CyberGhost toimii amerikkalaisen Netflixin kanssa. Suuren palvelinvalikoiman ansiosta voit aina käyttää Netflixiä. CyberGhost varmistaa, että heillä on tarjolla useita palvelimia, joiden avulla käyttäjät voivat kiertää Netflixin asettamat maakohtaiset rajoitukset.

Ei, CyberGhost ei ole enää ilmainen (se oli ennen). CyberGhost antaa on kuitenkin 45 päivän rahat takaisin -takuun pidemmille tilauksille, ja 14 päivän rahat takaisin -takuun yhden kuukauden tilaukselle.

Pisteet
8.9
Hyvä VPN-palvelu, nopea palvelimet, käyttäjäystävälliset sovellukset ja kaupallinen lähestymistapa.
Vieraile CyberGhost sivustolla
Kommentit
Jätä kommentti
Ei kommentteja.
Jätä kommentti

*Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Vieraile sivustolla