NordVPN logo

NordVPN Arvostelu 2021

Päivitetty: Tammikuu, 2021
Kohokohdat
 • Erinomainen suojaus ja suuri palvelinverkosto
 • Mukava ja miellyttävä sovellus
 • Ei lokeja
9.3

Pisteet

 • Nopeus
  9.0
 • Turvallisuus
  9.5
 • Käyttökokemus
  9.5
 • Palvelinverkosto
  9.0

NordVPN arvostelu

NordVPN:ää pidetään yhtenä alan parhaista VPN-palveluista. Itse asiassa palvelusta tuli markkinajohtaja vuonna 2019. Tämä johtuu osittain heidän pyrkimyksistään mainostaa palveluitaan suosituissa sosiaalisissa medioissa, kuten YouTubessa. Todennäköisesti olet törmännyt palvelun mainoksiin kuluneen vuoden aikana.

NordVPN on Tefinkom & Co:n tytäryhtiö, holdingyhtiön pääkonttori sijaitsee Panamassa. NordVPN:llä ja sen käyttäjäkunnalla on korkea vapaus internet-lainsäädännön suhteen. Pääkonttorin pitäminen Panamassa tarkoittaa myös sitä, että NordVPN ei ole altis tietojen jakamiselle “14 Eyes”-allianssissa.

NordVPN on perustettu vuonna 2008, ja yhtiö on siitä lähtien työskennellyt ahkerasti todistaakseen olevansa luotettava ja nopea VPN-palveluntarjoaja, jolla on korkeat tietosuojastandardit. NordVPN onnistui jopa kiertämään Netflixin VPN-suojaukset, jotta heidän käyttäjänsä voisivat kiertää Netflixin asettamat maakohtaiset rajoitukset. Tässä arvostelussa keskustelemme palvelun nopeudesta, turvallisuudesta, käyttäjäystävällisyydestä, palvelinverkostosta ja lisäominaisuuksista, kuten salasananhallinnasta, NordPass:ista ja suojatusta pilvitallennustilasta, NordLocker:ista.

Nopeus – Miten nopea NordVPN on?

Nopeus on erittäin tärkeää hyvälle VPN-palvelulle. Jos käytät VPN:ää, et halua sen hidastavan internet-yhteyttäsi liikaa. Kokeilimme palvelua useilla eri laitteilla pidennetyn ajan testataksemme sen nopeuksia.

Nopeus päivittäisessä käytössä

Onko NordVPN nopea päivittäisessä käytössä? Vastaus on ehdottomasti kyllä. Kokeilimme tätä VPN-palvelua useiden jokapäiväisten toimintojen aikana, mukaan lukien erilaisten nettisivustojen selaus, raskas pelaaminen ja lataaminen. Lataaminen vertaisverkon (P2P) kautta, sekä erillaisten pelialustojen, kuten Steam, käyttö onnistuivat huomattavan nopeasti. Kaiken testauksiemme jälkeen voimme todeta, että NordVPN:n kautta tapahtuvan yhteyden ja ilman VPN:ää olevan yhteyden välillä ei ole havaittavissa merkittäviä nopeuseroja.

Suurin osa moderneista VPN-palveluntarjoajista antaa sinun muodostaa yhteyden automaattisesti nopeimpaan mahdolliseen palvelimeensa tietyssä sijainnissa, eikä NordVPN ole tässä poikkeus. Tämä asia yhdistettynä lukuisiin palvelimiin takaa vakaan, luotettavan ja nopean VPN-yhteyden.

Yhteenveto nopeudesta

 • Palvelu on todella nopea
 • Nopeustestit osoittavat nopeuden pienen laskun, mutta nopeudet pysyvät silti huomattavan suurina
 • Päivittäisessä käytössä nopeudessa ei ole havaittavissa eroja edes pelaamisen aikana
 • NordVPN muodostaa automaattisesti yhteyden nopeimpaan mahdolliseen palvelimeen
 • P2P-lataaminen oli erittäin helppoa ja nopeaa

Turvallisuus – Kuinka turvallinen NordVPN on?

Toinen tärkeä osa VPN arvosteluissamme on turvallisuus- ja tietosuojakäytäntöjen tarkistaminen. Tämä on ehdottomasti NordVPN:n vahva alue. Kuten aiemmin mainittiin, yrityksen pääkonttori sijaitsee Panamassa. Tässä osassa selitämme, miksi se on selvä etu. Lisäksi tutustumme palvelun tukemiin salausprotokolliin, käyttäjäloki politiikkaan ja tappokytkin (Kill Switch) ominaisuuteen.

Salausprotokollat

NordVPN käyttää sotilastason salausta. Erityisesti he käyttävät 256-bittistä AES-salausta. Tämä yhdessä heidän hyvin suojattujen palvelimiensa ja erinomaisen palomuurinsa kanssa tekevät NordVPN:n turvallisuudesta erittäin vahvan.

Lisäksi NordVPN toimii useiden tunnettujen salausprotokollien kanssa:

 • IKEv2/IPSec
 • OpenVPN TCP
 • OpenVPN UDP
 • NordLynx (perustuu Wireguardiin, NAT:in kanssa lisää turvallisuutta)

Suosittu ja nopea salausprotokolla IKEv2 käyttää IPSeciä turvalliseen ja korkealaatuiseen salaukseen. OpenVPN:ää (joko TCP tai UDP) pidetään yleensä turvallisimpana protokollana, joten suosittelemme tämän käyttämistä.

Äskettäin NordVPN on lisännyt uuden protokollan nimeltä NordLynx. Tämä protokolla perustuu nopeaan ja tehokkaaseen Wireguard-protokollaan. NordVPN on yhdistänyt Wireguardin “mukautettuun kaksinkertaiseen verkko-osoitekäännösjärjestelmään (Double NAT)”-järjestelmään, joka varmistaa sen ettei käyttäjien henkilökohtaisia tietoja koskaan tallenneta palvelimelle. Näin ollen NordVPN on luonut turvallisen ja nopean salausprotokollan.

Palvelu ei tue L2TP/IPSec ja PPTP protokollia. Kyseiset salausprotokollat käyttävät heikompaa salausta, ja ne tunnetaan useista turvallisuuteen liittyvistä haavoittuvuuksista.

Yllä mainitut eri vaihtoehdot osoittavat, että NordVPN keskittyy turvallisiin ja yksityisyyttä suojaaviin salausprotokolliin.

Lokitiedot ja yksityisyys

Kuten aiemmin mainitsimme, niin NordVPN on rekisteröity Panamaan. Yrityksen sijainti Panamalla merkitsee sitä, että lainsäädännöt eivät velvoita palvelua säilyttämään minkäänlaisia tietoja käyttäjistään, minkä ansiosta se voi noudattaa tiukkaa “ei lokeja”-käytäntöä.

NordVPN käyttää kovalevyttömiä RAM-palvelimia, jotka eivät sisällä lainkaan arkaluontoisia tietoja. Kaikki väliaikaiset lokit poistuvat aina kun palvelin käynnistetään uudelleen, tai virta katkeaa.

Lisäksi NordVPN tukee myös obfsproxy-palvelua. Tämän (Tor) tekniikan on tarkoitus estää syvää pakettien tarkastusta (Deep Packet Inspection), joka sallii VPN:n käytön piilossa. Tämä voi antaa käyttäjille esimerkiksi Kiinassa ja Turkissa, joissa VPN:n käyttö on yleensä kielletty, saada VPN-yhteyden toimimaan. NordVPN tarjoaa myös lisäsuojan IP-vuotoja vastaan.

Tappokytkin (Kill switch)

Lisäsuojaa varten NordVPN:llä on myös oma tappokytkin ominaisuus. Tämä vaihtoehto on hyvin samanlainen kuin muiden VPN-palveluiden tappokytkin. Tämä ominaisuus varmistaa ettet vuoda mitään henkilökohtaisia tietoja, kun menetät väliaikaisesti yhteyden VPN-palvelimeen. Sen sijaan internet-yhteys katkaistaan kokonaan, kunnes VPN-yhteys on jälleen toiminnassa.

Tämän lisäksi NordVPN antaa lisätä tiettyjä sovelluksia ja ohjelmia erityiseen sovellusten tappokytkin-luetteloon. Näin vain nämä tietyt sovellukset suljetaan, jos VPN-yhteys jostain syystä katkeaa. Tietyissä tapauksissa tämä ominaisuus on erittäin hyödyllinen.

Esimerkiksi: jos käytät kahta selainta, yhtä selainta anonyymiin surffaamiseen, ja toista selainta vähemmän arkaluontoiseen surffailuun missä yksityisyydellä ei ole niin merkitystä, voit lisätä tämän ensimmäisen selaimen tappokytkin-luetteloon. Jos VPN-yhteys katkeaa, ensimmäinen selain suljetaan, kun taas toinen selain jatkaa toimintaansa. Näin sinulla on täysi hallinta siitä, mitä tapahtuu kun VPN-yhteys on alhaalla. Toisin sanoen: tämä tappokytkin ominaisuus on erittäin hyödyllinen ja lisää turvallisuutta.

Mitä tietoja NordVPN tarvitsee?

Tilin luomiseksi tarvitset vain sähköpostiosoitteen ja salasanan. Palvelu ei kysy lisätietoja, kuten puhelinnumeroa tai kotiosoitetta.

Palvelu tarjoaa mahdollisuuden maksaa tilauksen myös kryptovaluutalla, kuten Bitcoinilla. Kryptovaluutoilla maksaessasi voit pysyä anonyyminä luodessasi tilin. Huomaa, että jos käytät muuta maksutapaa, joudut antamaan joitain henkilökohtaisia tietojasi.

Yhteenveto turvallisuudesta

 • NordVPN tarjoaa vahvan AES 256-bittisen salauksen
 • NordVPN tukee useita salausprotokollia: OpenVPN TCP/UDP, IKEv2/IPSec ja NordLynx
 • Yrityksellä on tiukka “ei lokeja”-käytäntö
 • Voit käyttää kill switch-ominausuutta suojauksen parantamiseksi
 • Tarvitset vain sähköpostiosoitteen ja salasanan tilin luomiseen

Käyttökokemus – Kuinka käyttäjäystävällinen NordVPN on?

NordVPN yrittää aina parantaa ja yksinkertaistaa ohjelmistojaan ja sovelluksiaan, mutta ei ominaisuuksien ja asetusten kustannuksella. He ovatkin onnistuneet luomaan sovelluksilleen täysin tasapainoisen ilmeen, joita on myös miellyttävä käyttää.

Alla voit lukea lisää palvelun käyttäjäystävällisyydestä. Lisäksi kerromme lisää heidän sovellustensa suunnittelusta ja myös eri maksutavoista, joita he tarjoavat.

NordVPN-verkkosivusto

Verkkosivusto on yksinkertainen ja selkeä. Sivusto on hyvin informatiivinen, ja sisältää hyvät tiedot tarjottavista palveluista ja sen ominaisuuksista, sekä tilausten hinnoista.

NordVPN verkkosivuston etusivu

Henkilökohtainen tilisivu on myös hyvin selkeä. Kaikki olennaiset tiedot ovat helposti nähtävissä tilin hallintaa varten. Tilisivulta löydät kaikki ohjelmistot ja sovellukset eri laitteille, näet tilauksesi voimassaolon, laskutustiedot, ja voit vaihtaa tilisi salasanaa.

NordVPN asentaminen

Sovelluksien asentaminen on helppoa. Tilisivusi kautta voit ladata tarvittavan sovelluksen useimpiin eri käyttöjärjestelmiin, ja laitteisiin. Tällä tavalla sinun on vain kirjauduttava sisään sovellukseen, jonka jälkeen voit alkaa käyttämään heidän palveluitaan. Mobiililaitteilla ja tableteilla voit ladata sovelluksen sovelluskaupoista. Nykyään VPN-sovelluksen lataaminen ja asentaminen on lasten leikkiä. Kaikilla suurilla VPN-palveluntarjoajilla on helposti asennettavat ohjelmistot ja erityissovellukset kaikentyyppisille laitteille, eikä NordVPN ole tässä poikkeus. Lisäksi he tarjoavat selainlaajennuksen Chrome ja Firefox selaimille.

Jos kuitenkin kohtaat ongelmia asennuksessa, voit katsoa ohjeita heidän verkkosivustolta. Sivustolta löytyy asennusohjeet jokaiseen laitteeseen muiden ohjeiden lisäksi, kuten miten voit katsoa Netflixiä NordVPN:n kanssa.

NordVPN yleisilme ja helppokäyttöisyys

Sovellus on selkeä ja visuaalisesti hyvin toteutettu. Sovellus on vakaa ja nopea. Sovelluksessa on useita tapoja valita palvelin. Yksi vaihtoehto on valita halutun palvelimen sijainti maailmankartalla. Vaihtoehtoisesti voit myös valita palvelimen tietyn ominaisuuden perusteella, kuten P2P-lataaminen tai Netflixin katselu. Toinen vaihtoehto on valita palvelin, joka on nopein sijaintisi mukaan. Voit myös luoda luettelon palvelimista sen maan perusteella, josta haluat käyttää suoratoistopalveluita.

NordVPN Windows käyttöliittymä

Maailmankartan lisäksi voit myös valita palvelimen aakkosellisesta palvelinluettelosta. Kun valitset maan, voit valita kyseisen maan eri palvelimien välillä. Näin voit valita toisen palvelimen manuaalisesti, jos esimerkiksi verkkosivusto tai suoratoistopalvelu on estänyt sinut yhdellä palvelimella. Palvelinluettelo näyttää myös etäisyyden sijaintisi ja palvelimen sijainnin välillä. Lisäksi nähtävillä on myös kuinka moni muu käyttää samaa palvelinta, joten palvelimen kuormitus on helposti nähtävissä.

Mobiilisovellukset ovat on myös helppokäyttöisiä ja ne tarjoavat vakaat yhteydet. Sovellus voi hallita yhteyksiä puolestasi. Yhteyden muodostaminen VPN-palvelimeen on nopeaa ja helppoa. Sovelluksessa voi myös valita käytettävän VPN-palvelimen tyypin, ja NordVPN varmistaa, että olet aina yhteydessä nopeimpaan palvelimeen.

NordVPN iOS käyttöliittymä

NordVPN ja Linux

Yhä useammat käyttäjät ovat alkaneet käyttää maksullisia VPN-palveluita erilaisten Linux jakeluiden kanssa. NordVPN on myös huomioinut tämän ja luonut erilaisia ohjeita sivustolleen miten heidän VPN-palvelimia käytetään Linuxin kanssa.

VPN-palvelimet voidaan asentaa toimimaan mm. Debian, Fedora, RHEL, CentOS, QubesOS ja openSUSE pohjaisten jakeluiden kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että palvelimia voidaan käyttää melkein minkä tahansa Linux jakelun kanssa. Valitettavasti Linuxille ei ole käyttöliittymäpohjaisia sovelluksia, joten kaikki asetukset ovat määritettävä terminaalin kautta, mutta tämä ei tietenkään ole Linux käyttäjille mikään ongelma.

Linuxiin on myös helppo vaihtaa DNS-palvelimet NordVPN DNS-palvelimiksi, jos olet huolissasi mahdollisista DNS-vuodoista.

Hinnoittelu ja maksutavat

NordVPN tarjoaa erilaisia tilaussopimuksia, joilla on erilaisia hintoja valitun tilauksen keston mukaan. Jos hankit tilauksen pidemmäksi ajaksi, kuukausimaksusi on aina pienempi. Kaikki tilaukset antavat pääsyn tuhansiin VPN-palvelimiin maailmanlaajuisesti, ja yhtä tilausta voi käyttää kuudella laitteella samanaikaisesti. Useimmilla tilauksilla on 30 päivän rahat takaisin -tyytyväisyystakuu.

Tilauksen kestoHinta
1 kuukausi10,16€/kuukausi
1 vuosi4,16€/kuukausi
2 vuotta3,15€/kuukausi

Tarjolla on useita erilaisia maksuvaihtoehtoja. Voit maksaa tilauksesi luottokortilla, Google Pay:lla tai Amazon Pay:lla. Lisäksi tarjolla on myös useita erilaisia alueellisia maksutapoja. Tilaus on myös mahdollista maksaa erilaisilla kryptovaluutoilla, kuten Bitcoin, Ripple ja Monero. Nämä vaihtoehdot ovat erityisen hyviä, jos haluat maksaa tilauksen anonyymisti.

Asiakaspalvelu

Palvelulla on erinomainen asiakaspalvelu. Jos et löydä vastausta kysymykseesi heidän sivustonsa ohjeista, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse ja livechat-vaihtoehdon avulla, jonka löydät helposti heidän kotisivultaan. Näin saat aina nopean vastauksen kaikkiin kysymyksiisi.

Kun testasimme asiakastukea, huomasimme, että vastauksen livechatin kautta voi saada muutamassa minuutissa. Livechatin asiakaspalvelun työntekijöiden asiantuntemus voi vaihdella, mutta kaikista yleisempiin kysymyksiin saa helposti vastauksen nopeasti. Jos kysymys on kovin tekninen, niin sähköposti on varmin vaihtoehto, tässä tapauksessa kyseinen viesti ohjataan aina asiantutijalle joka antaa vastauksen kysymykseen.

Kaiken kaikkiaan olemme tyytyväisiä asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu on ystävällinen ja helposti tavoitettavissa.

Yhteenveto käyttökokemuksesta

 • Verkkosivusto on selkeä ja hyvin organisoitu
 • Sovellukset ovat helppoja asentaa, ja ovat saatavilla useimpiin eri käyttöjärjestelmiin ja laitteisiin
 • Sivustolta löytyy laajasti erilaisia ohjeita palvelun käyttöön
 • Sovellukset ovat helppokäyttöisiä ja toimivat hyvin intuitiivisesti
 • Tilauksen voi maksaa useilla erilaisilla maksuvaihtoehdoilla
 • Asiakastukeen on helppo saada yhteyttä ja he vastaavat nopeasti

NordVPN palvelinverkosto

NordVPN tarjoaa erityyppisiä palvelimia erilaisiin tarkoituksiin.

Jotkin VPN-palvelimet tarjoavat kaksinkertaisen VPN-yhteyden ylimääräisen turvallisuuden takaamiseksi (Double VPN). Verkkoliikenteesi piilotetaan yhden palvelimen sijaan kahden palvelimen taakse. Tätä kutsutaan VPN-palvelimien ketjuttamiseksi.

Toinen erikoispalvelin jonka voit valita, on ”Onion over VPN” -palvelimet, jotka tarjoavat lisäsuojaa yksityisyydellesi ketjuttamalla verkkoliikenteesi useiden eri palvelimien kautta.

Lisäksi NordVPN:llä on palvelimia, jotka ovat erityisesti määritetty Netflix- ja P2P-liikennettä varten. He tarjoavat myös henkilökohtaisia IP-osoitteita käyttäjille, jotka haluavat staattisen IP-osoitteen. NordVPN-palvelinverkko on ihanteellinen kaiken rajoitetun sisällön eston kiertoon verkossa.

Palvelinten määrä ja sijainnit

Kirjoitushetkellä NordVPN:llä on yli 5500 palvelinta 59 maassa.

 • Amerikka: Argentiina, Brasilia, Kanada, Chile, Costa Rica, Meksiko ja Yhdysvallat.
 • Eurooppa: Albania, Itävalta, Belgia, Bosnia-Hertsegovina, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tšekki, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Georgia, Saksa, Kreikka, Unkari, Islanti, Irlanti, Italia, Latvia, Luxemburg, Moldova, Alankomaat, Pohjois-Makedonia, Norja, Puola, Portugali, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Ukraina ja Yhdistynyt kuningaskunta.
 • Aasian ja Tyynenmeren alue: Australia, Hong Kong, Indonesia, Japani, Malesia, Uusi-Seelanti, Singapore, Etelä-Korea, Taiwan, Thaimaa ja Vietnam.
 • Afrikka, Lähi-itä ja Intia: Intia, Israel, Etelä-Afrikka, Turkki ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat.

Henkilökohtainen IP-osoite

NordVPN tarjoaa myös henkilökohtaisia IP-osoitteita. Tämä tarkoittaa sitä, että voit saada oman IP-osoitteen lisämaksusta tilaukseesi. Tällä hetkellä henkilökohtaisia IP-osoitteita on saatavilla seuraavista maista:

 • Ranska
 • Saksa
 • Alankomaat
 • Iso-Britannia
 • Yhdysvallat

Yhteenveto palvelinverkostosta

 • Yli 5500 palvelinta 59 maassa
 • Henkilökohtainen IP-osoite on saatavilla lisämaksusta
 • NordVPN tarjoaa erilaisia palvelintyyppejä lisäsuojaukseen, Netflixin käyttöön ja lataamiseen P2P-verkkojen kautta

NordVPN lisäominaisuudet

Kun olemme tarkastelleet palvelun nopeutta, turvallisuutta, käyttäjäystävällisyyttä ja palvelinverkostoa, tutkimme nyt joitain heidän lisäominaisuuksistaan. Alla on yleiskatsaus näistä lisäominaisuuksista, jotka tekevät palvelusta erityisen.

NordVPN ja Netflix

NordVPN:n avulla voit käyttää Netflix-tiliäsi. Lisäksi VPN-yhteyden avulla on myös helppo päästä käsiksi USA:n Netflix-sisältöön. NordVPN Smartplay-toiminnon ansiosta on erittäin helppoa suoratoistaa sisältöä eri maista. Yhdistämällä palvelimen esimerkiksi Yhdysvaltoihin saat pääsyn amerikkalaiseen Netflix-sisältöön. Osa Netflix-sisällöstä on nimenomaan Yhdysvaltoja tai Iso-Britanniaa varten, mikä tarkoittaa sitä, että et näe näitä elokuvia tai sarjoja Suomessa. NordVPN:n kaltaisen VPN-palvelun avulla voit kuitenkin niin sanotusti ”teeskennellä” olevasi Yhdysvalloissa ja saada siten pääsyn tähän sisältöön.

Testasimme tämän ominaisuuden ja pystyimme suoratoistamaan USA:n Netflixiä ilman vaikeuksia. Sijainnistasi riippuen, saatat kohdata jonkin verran viivettä. Jos näin tapahtuu, voit aina kokeilla eri palvelimia nähdäksesi toimiiko yhteys paremmin.

Netflix yrittää aktiivisesti estää VPN-palveluiden käyttöä. Netflix voi ajoittain huomata että välityspalvelin tai VPN-yhteys on käytössä. Jos näin käy, sovelluksesta voi kuitenkin valita aina toisen palvelimen, jos jokin palvelin on estetty. Joskus myös sivun päivittäminen muutaman kerran auttaa asiaan.

NordVPN ja torrentit

NordVPN:llä on erityispalvelimia jotka ovat torrenttien lataamista varten. Nämä P2P-palvelimet mahdollistavat torrenttien lataamisen. Sovelluksen avulla voit valita yhden näistä palvelimista ja aloittaa torrenttien lataamisen turvallisesti ja anonyymisti. Koska suurin osa palvelimista on erittäin nopeita, voit ladata myös isojakin tiedostoja nopeasti.

NordVPN on epäilemättä hyvä palveluntarjoaja P2P-liikenteelle. Tästä syystä sitä käyttävät usein ne, jotka haluavat estää sakot laittomasta lataamisesta.

CyberSec

CyberSec on ylimääräinen tietoturvaominaisuus, jonka tarjoaa mahdollisuuden estää useimmat mainokset ja suojata sinua haittaohjelmilta, tietojenkalastelulta ja muilta verkkouhilta. Tämä turvaominaisuus varmistaa, että laitettasi ei voida käyttää DDoS-hyökkäyksissä. CyberSec estää myös pääsyn tunnetuimmille haittaohjelmia sisältäville sivustoille. Näin NordVPN antaa hyvää lisäsuojaa online-turvallisuudellesi.

NordVPN-selainlaajennus

Selainlaajennus on kevytversio NordVPN-sovelluksesta, joka toimii suoraan selaimessa. Tämä selaimeen asennettava laajennus suojaa vain selaimen liikenteen, ja tästä syystä voi olla hyödyllinen monille käyttäjille, jotka haluavat että muut sovellukset käyttävät normaalia internet-yhteyttä. Selainlaajennus on saatavilla Firefox ja Chrome selaimille.

NordVPN Teams – VPN yrityksille

Yksityisille suunnatun palvelun lisäksi NordVPN tarjoaa palveluitaan myös yrityksille, tätä palvelua kutsutaan nimellä NordVPN Teams. NordVPN Teams:in avulla saat käyttöösi ensisijaisen nopean tukipalvelun, ja oman tilivastaavan. Lisäksi tilien hallinta on erittäin helppoa, voit hallita kaikkia yrityksen käyttäjien tilejä ja asetuksia yhdestä paikasta. Tämän palvelupaketin ansiosta yrityksille on erittäin helppoa aloittaa VPN-palveluiden käyttö yrityksen tietojen suojaamiseksi. Näin jokainen yritys voi hankkia NordVPN:n tuomaa turvallisuutta kaikille käyttäjilleen!

NordLocker – Suojattu pilvitallennustila

NordVPN:llä on oma turvallinen pilvitallennustila nimeltä NordLocker. NordLocker toimii samalla tavalla kuin Dropbox tai Microsoftin OneDrive. Pilvitallennustilaa voit käyttää omien tietojesi turvalliseen säilyttämiseen, ja sitä voi myös käyttää tiedostojen jakamiseen muiden ihmisten kanssa. Yksi NordLocker:in lisäeduista on se, että voit käyttää sitä myös salattuna säilytystilana. Kaikki tiedostot NordLocker-sovelluksessa on vahvasti salattu, ja voit jopa käyttää NordLocker-sovellusta muiden tiedostojesi salattujen kopioiden tallentamiseen. NordLocker pilvitallennustilaa voit käyttää ilmaiseksi aina 3 gigatavuun asti, tämän ylimenevä tila on maksullista.

Kokeile ilmaiseksi

NordPass – Salasanojen hallintaohjelma

NordVPN-palvelulla on myös oma salasanojen hallintaohjelma nimeltään NordPass. Tämä salasanojen hallintaohjelma on erittäin helppokäyttöinen ja tarjoaa käyttäjille yksinkertaisen työkalun salasanojen hallintaan ja seurantaan. NordPass:ia voidaan käyttää myös turvallisten salasanojen luomiseen, näin ollen sinun ei tarvitse turvautua saman salasanan käyttämiseen eri sivustoilla.

Kokeile ilmaiseksi

Johtopäätös – Kokemuksemme NordVPN:stä

Kaiken kaikkiaan pidämme NordVPN:stä todella paljon. Heidän ”ei lokeja”-käytäntö, ja laaja palvelinverkosto tekee palvelusta erittäin houkuttelevan kaikille käyttäjille. Lisäksi tämä VPN-palvelu on täydellinen pysymään täysin anonyyminä netissä. Palvelussa on paljon erilaisia hyviä ominaisuuksia online-turvallisuuden parantamiseksi, mikä tekee heistä varmasti yhden turvallisimmista laadukkaista VPN-palveluntarjoajista. Ja mikä parasta, palvelun hinnoittelu on kohtuullinen sen tuomaan turvaan nähden. NordVPN onkin yksi suosikki palveluistamme!

NordVPN: Usein kysytyt kysymykset

Olemme keränneet alle aiheeseen liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä. Klikkaa kysymystä, ja näet vastauksen.

Ei, valitettavasti NordVPN ei tarjoa ilmaista kokeilua. NordVPN:llä on kuitenkin 30 päivän rahat takaisin -takuu, jonka avulla voit kokeilla sitä riskittä 30 päivän ajan.

NordVPN on yksi parhaista VPN-palveluista turvallisuuden suhteen. Tämä palveluntarjoaja käyttää vain OpenVPN TCP:tä ja OpenVPN UDP:tä. Monien kyberturvallisuusasiantuntijoiden mukaan nämä salausprotokollat ovat tällä hetkellä turvallisimmat VPN-protokollat.

Lisäksi NordVPN:n ”ei lokeja”-käytäntö tarjoaa korkeimman tason yksityisyyden. Lisäksi NordVPN tarjoaa useita ylimääräisiä turvaominaisuuksia, kuten Kill switch tappokytkimen, kaksinkertaiset VPN-yhteydet ja Onion over Tor.

NordVPN toimii hyvin Netflixin kanssa ja antaa sinun katsella Netflix-sisältöä useista maista. Voit katsella helposti esimerkiksi Netflixin yhdysvaltalaista versiota.

Jos jostain syystä Netflixin käytössä ilmenee ongelmia, voit yrittää muodostaa yhteyden toiseen palvelimeen, ottaa yhteyttä NordVPN:n asiakastukeen tai kokeilla obfuskointi palvelinta tai henkilökohtaista IP-osoitetta.

Voit ehdottomasti. Itse asiassa NordVPN tarjoaa juuri tähän tarkoitukseen erityisiä P2P-palvelimia, jotka ovat optimoitu vertaisverkkoliikenteelle.

Pisteet
9.3
Täydellinen yksityisyyden suojaamiseen, sallii P2P-liikenteen, toimii amerikkalaisen Netflixin kanssa, palvelin verkosto on laaja ja palvelimet ovat nopeita.
Vieraile NordVPN sivustolla
Kommentit
Jätä kommentti
Ei kommentteja.
Jätä kommentti

*Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Vieraile sivustolla